- Autor: stranecka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 100 |
Celer na nudličky | 100 |
Pór | 100 |
Vločky ovesné průměr | 60 |
Cizrna sterilovaná (Bonduelle) | 310 |
Rajčata | 240 |
Rajský protlak | 160 |
Voda | 2000 |
Sójové nudličky (Bona Vita) | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 4638 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 164,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 773 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.